Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

OR Hellendoorn

De OR van locatie Hellendoorn stelt zich voor

title=

Jolieke Ripping

Voorzitter

Moeder van drie jongens inmiddels 17, 15 en 11 jaar. Twee daarvan zijn inmiddels al van school. Bram zit in groep 8 en hij weet geloof ik niet beter, dan dat zijn moeder in de OR zit. Het is voor mij een mooie manier om betrokken te blijven bij de school en leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen. Mocht je vragen of leuke ideeën hebben voor een activiteit, laat het me weten. Spreek één van ons aan of stuur een berichtje naar:  or-hellendoorn@reggewinde.nl Jouw inbreng is meer dan welkom!
Meer lezen over Renate Visser

Renate Visser

Lid

Tekst volgt

title=

Sandra van der Velde

Lid

Mijn naam is Sandra van der Velde. Moeder van 1 dochter, Isa, 10 jaar.  In dagelijks leven werkzaam bij Gastouderbureau Oostnederland. Ik ben tevens Klassieke Homeopaat (RH) i.o. en behandel mensen en dieren. Mijn grote passie zijn mijn paarden, mijn honden en daarnaast boetseren & tekenen. Ik neem met veel plezier deel aan de Ouderraad (OR) van de Reggewinde/ locatie Hellendoorn. Een enthousiaste club mensen!

title=

Dianne Bossink

Lid

Ik ben Dianne Bossink. Moeder van Bas groep 8 en Pim groep 4. Dit is mijn vierde jaar in de OR.  Ik vind het erg leuk om te helpen bij het organiseren van activiteiten. Hierdoor ervaar ik hoe leuk en plezierig het contact is met de kinderen, leraren en ouders. En op deze manier kan ik zelf een kleine bijdrage geven aan de leuke schooljaren van mijn kinderen op de Reggewinde.

title=

Marjon Stobbelaar

Lid

Mijn naam is Marjon Stobbelaar, ik ben de moeder van Luuk en Noortje uit groep 6. Ik ben begonnen met de OR toen de kinderen naar groep 2 gingen, dus ik draai alweer best een tijdje mee. Nog steeds vind ik het erg leuk, want ik zet mij graag in voor de leerlingen en de school. Zodat de kinderen zorgeloos van alle activiteiten kunnen genieten en zo wij ook.

title=

Bert Bossink

Penningmeester

Ik ben de vader van Pim (groep 4) en Bas (groep 8). Ik ben sinds dit schooljaar bij de OR als penningmeester. Ik hou mij dus vooral bezig met de cijfertjes. Ik ga mijn uiterste best doen om het geld van de stichting goed te beheren. Ik heb overigens geen financiële achtergrond, mijn dagelijkse werk richt zich op de ICT bij ProRail. De klus als penningmeester zie ik als een mooie uitdaging, en zet ik uiteraard mijn ICT kennis in om de administratie wat verder te automatiseren.

title=

Debbie Middelkamp

Lid

Mijn naam is Debbie Middelkamp. Ik ben de moeder van Lieke (groep 6) en Femke (groep 2). Dit is mijn eerste jaar in de OR. Ik ben bij de OR gegaan omdat ik het leuk vindt om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Dit door middel van activiteiten te organiseren voor de kinderen en hierbij ook de contacten te leggen met de leerkrachten en overige ouders. Mocht je vragen of ideeen hebben voor de ouderraad trek dan aan de bel. Dan kijk ik wat ik kan doen.

title=

Sandra Hoefsmit

Secretaris

OR-postduif, zo noemen Felix (groep 6) en Joris (groep 4) mij wel eens. Na een jaartje afwezigheid, ben ik dit schooljaar 2016/2017 teruggekomen in de OR en hou me bezig met secretariële werkzaamheden. Behalve betrokken zijn bij het reilen en zeilen op Reggewinde, is participeren een mooie manier om mijn steentje bij te dragen aan een onvergetelijk leuke schooltijd voor alle leerlingen. Ouders van nieuwe leerlingen verwelkom ik middels een (nieuwe-)oudergesprek. Sinds de start van de bibliotheek op school, kortweg dbos, ben ik bieb-ouder. Tevens maak ik deel uit van een aantal enthousiaste ouders die naschoolse activiteiten organiseert onder de naam Kunstplein 15.

 

Deel deze pagina: