Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

OR Hellendoorn

De OR van locatie Hellendoorn stelt zich voor

title=

Debbie Middelkamp

Voorzitter

Mijn naam is Debbie Middelkamp. Ik ben de moeder van Lieke (groep 6) en Femke (groep 2). Dit is mijn eerste jaar in de OR. Ik ben bij de OR gegaan omdat ik het leuk vindt om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Dit door middel van activiteiten te organiseren voor de kinderen en hierbij ook de contacten te leggen met de leerkrachten en overige ouders. Mocht je vragen of ideeen hebben voor de ouderraad trek dan aan de bel. Dan kijk ik wat ik kan doen.

title=

Renate Visser

Lid

Ik ben Renate Visser, moeder van Anique (groep 4) en Thyrsa (groep 3). Ik zit sinds 2015 in de OR en vind het fijn om nauw betrokken te zijn bij school en om de activiteiten er omheen te (helpen) organiseren. Ik werk 2,5 dag per week bij de Gemeente Hellendoorn als
medewerker Documentaire Informatievoorziening (Post en Archief) en daarnaast run ik samen met John, het verhuurbedrijf Olthof Verhuur. Verder ben ik in mijn (weinige) vrije tijd graag creatief bezig met o.a. schilderen en handletteren.

Meer lezen over Jan Willem van de Brink

Jan Willem van de Brink

Lid

title=

Dianne Bossink

Lid

Ik ben Dianne Bossink. Moeder van Bas groep 8 en Pim groep 4. Dit is mijn vierde jaar in de OR.  Ik vind het erg leuk om te helpen bij het organiseren van activiteiten. Hierdoor ervaar ik hoe leuk en plezierig het contact is met de kinderen, leraren en ouders. En op deze manier kan ik zelf een kleine bijdrage geven aan de leuke schooljaren van mijn kinderen op de Reggewinde.

title=

Marjon Stobbelaar

Lid

Mijn naam is Marjon Stobbelaar, ik ben de moeder van Luuk en Noortje uit groep 6. Ik ben begonnen met de OR toen de kinderen naar groep 2 gingen, dus ik draai alweer best een tijdje mee. Nog steeds vind ik het erg leuk, want ik zet mij graag in voor de leerlingen en de school. Zodat de kinderen zorgeloos van alle activiteiten kunnen genieten en zo wij ook.

title=

Bert Bossink

Penningmeester

Ik ben de vader van Pim (groep 5). Dit is mijn tweede jaar bij de OR als penningmeester. Ik hou mij dus vooral bezig met de cijfertjes. Ik doe mijn uiterste best om het geld van de stichting goed te beheren. Ik heb overigens geen financiële achtergrond, mijn dagelijkse werk richt zich op de ICT bij ProRail. De klus als penningmeester zie ik als een mooie uitdaging, en ik zet uiteraard mijn ICT kennis in om de administratie wat verder te automatiseren.
 
 
title=

Sandra Hoefsmit

Secretaris

OR-postduif, zo noemen Felix (groep 7) en Joris (groep 5) mij wel eens. Daarmee doelen ze op de secretariële werkzaamheden voor de OR. Behalve betrokken zijn bij het reilen en zeilen op Reggewinde, is participeren een mooie manier om mijn steentje bij te dragen aan een onvergetelijk leuke schooltijd voor alle leerlingen. Ouders van nieuwe leerlingen verwelkom ik middels een (nieuwe-)oudergesprek. Sinds de start van de bibliotheek op school, kortweg dbos, ben ik bieb-ouder. Tevens maak ik deel uit van een aantal enthousiaste ouders die naschoolse activiteiten organiseert onder de naam Kunstplein 15 

Deel deze pagina: