Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

OR Kruidenwijk

De OR van locatie Kruidenwijk stelt zich voor

Meer lezen over Marieke Berg

Marieke Berg

Lid

title=

Nardy Elink Schuurman

Penningmeester

Moeder van 2 kinderen Sylvan (6) en Mylon (3), vanaf januari 2016 zullen ze beide op de Reggewinde zitten. Dit zal mijn eerste jaar in de OR zijn, daarbij zal ik helpen organiseren maar zal ik ook het penningmeesterschap op mij nemen, ik vind het erg leuk om met de kinderen bezig te zijn en wat voor hen en de school te kunnen betekenen. Ik ben erg benieuwd wat dit jaar zal brengen. Er zullen veel leuke activiteiten voorbij komen en natuurlijk ook een leuke samenwerking met locatie Hellendoorn. Voor vragen mag je me altijd aanspreken of per mail benaderen nardy.elinkschuurman@reggewinde.nl

title=

Chafika Aarab

Lid

Ik ben de moeder van Sami uit groep 7 en Sama  uit groep 2. De oudste is inmiddels is alweer naar het voortgezet onderwijs.  Dit is mijn derde jaar in de ouderraad en doe het nog steeds leuk om mee te helpen met het organiseren van de activiteiten. Dit jaar ben ik betrokken bij het organiseren van de avond-vierdaagse en  de Reggewindecross.

title=

Lisette Nijland

Lid

Ik ben Lisette Nijland, moeder van Danique in groep 7, Ruben in groep 3 en Celeste in groep 2. Dit is mijn derde jaar in de OR. Zo hoop ik een positieve en creatieve bijdrage te leveren voor school. Dit jaar heb ik er al voor gezorgd dat alle leerlingen mooi op foto kwamen. Tevens mag ik helpen met de talentenshow. Daarbij help ik ook met de laatste schooldag. Je mag mij altijd aanspreken met vragen over de OR.

title=

Astrid Scholtens

Lid

Ik ben Astrid Scholtens, moeder van Siebrand (groep 7) en Dagmar (groep 5). Dit jaar is mijn derde jaar in de ouderraad. Ik ben graag actief betrokken bij de school van onze kinderen en vind het leuk om samen met andere ouders activiteiten te organiseren voor de kinderen. Dit jaar heb ik de eerste activiteit al achter de rug, namelijk de feestdag ter ere van de nieuwe schoolnaam. Verder help ik dit jaar nog mee met de organisatie van het kerstfeest en het eierfeest.

Meer lezen over Ivo Nijhof

Ivo Nijhof

Lid

Info volgt

title=

Cindy Vliek

Lid

Ik ben de moeder van Daniek, die inmiddels op het voorgezet onderwijs zit, Maura uit groep 4 en de jongste dochter Linde zit in groep 2. Dit is mijn 3de jaar in de OR en ik vind het erg leuk om, met een enthousiaste groep ouders, activiteiten te organiseren voor de kinderen op de Reggewinde. Dit jaar ben ik betrokken bij het organiseren van het kerstfeest, de organisatie van de avond 4-daagse en ik leid de nieuwe kinderen samen met hun ouders rond. Omdat de jongste 2 kinderen nog in de onderbouw zitten, ben ik regelmatig op school, zijn er vragen ideeën, trek me aan de jas.

Meer lezen over Lisette Schutten

Lisette Schutten

Lid

 

Meer lezen over Jessica Löwik

Jessica Löwik

Lid

Volgt

Deel deze pagina: