Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

Snel uw draai vinden

Wat helpt om u snel thuis te voelen op school?

Als u nieuw op school komt komen er veel nieuwe zaken op u af. We willen graag dat u zich snel bij ons thuisvoelt en uw draai kunt vinden. Onderstaande suggesties zullen u hierbij helpen.

Nieuwsbrieven

U kunt zich alvast abonneren op onze nieuwsbrief zodat u als toekomstige ouder weet welke ontwikkelingen er op school plaatsvinden. U kunt de nieuwsbrief hier aanvragen om het thuis in uw mailbox te ontvangen.

Sociale media

Via sociale media bent u het snelst op de hoogte van wat er dagelijks op school gebeurt. Ook handig om snel met andere (nieuwe) ouders in contact te komen. Onderaan deze pagina kunt u zich abonneren op onze Facebook en Twiterpagina. Op beide media komen dezelfde berichten.

Direct meedoen

Via de ouderbeschikbaarheidslijst kunt u zich opgeven om mee te helpen bij bepaalde activiteiten. Zo leert u snel het team, de OR en de kinderen kennen en uw weg te vinden in de school.

Praktische informatie

Soms vergeten we zaken te melden omdat ze voor ons vanzelfsprekend zijn, maar voor u nog niet. Daarom hebben we al deze informatie hieronder overzichtelijk weergegeven. Zo kunt u snel op de hoogte zijn van hoe alles reilt en zeilt op school. 

Wilt u graag iets toegevoegd zien aan deze lijst? Meld het even dan plaatsen we de informatie.


Deel deze pagina: