Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

Leden

De MR-leden stellen zich voor

title=

Maarten Kurver

Oudergeleding (locatie Kruidenwijk)

Ik ben Maarten Kurver en samen met mijn vriendin Inge van Asselt hebben wij twee dochters Amy en Kim. Onze oudste dochter zit op het voortgezet onderwijs en onze jongste dochter zit in groep 5 van Daltonschool Reggewinde op locatie Kruidenwijk. In het dagelijks leven ben ik interieurarchitect en 3D print designer. Vanaf het begin dat onze oudste dochter op school kwam ben ik betrokken geweest bij school. Met heel veel plezier ben ik hulpouder voor onder andere technieklessen en later als coach van de Lego League geweest.

Vanaf dit schooljaar mag ik deel uit maken van de MR. Het interessante van de MR is dat je betrokken bent en meedenkt over het beleid van de school. Ik vind het belangrijk dat onze school een school is;

  • Waar alle kinderen met plezier goed onderwijs krijgen;
  • Waar docenten met plezier de kennis kunnen overdagen aan de kinderen;
  • Waar een grote ouderbetrokkenheid is;
  • Waar een open communicatie is.

 

Meer lezen over Jacobus Postma

Jacobus Postma

Oudergeleding (locatie Hellendoorn)

title=

Martin Middelkamp

Oudergeleding (locatie Hellendoorn)

Sinds december ben ik bij de oudergeleding van de MR. Mijn naam is Martin Middelkamp, ben 39 jaar en getrouwd met Debbie. Wij hebben twee kinderen, Lieke (9) en Femke (6) op de locatie Hellendoorn. Ik werk als bedrijfskundig consultant bij IJssel.

Zoals jullie wellicht weten ben ik van 2012 t/m 2015 bij de MR betrokken geweest. Toen hebben wij het fusie traject doorlopen tbv continuïteit voor twee locaties onder een nieuwe naam. Dit was een intensieve periode waarbij ik heb ervaren dat de sociale verbinding, de betrokkenheid van de ouders en het schoolbestuur, erg leuk is. Dat moet blijven voortbestaan.

Door mijn ervaring met de “mensen kant” van verander processen, en de verbintenis met school hoop ik daar een bijdrage aan te kunnen geven. Komende tijd lijkt het mij een uitdaging om de plannen helder op de agenda te krijgen om voor beide locaties, met voldoende leerlingen, een toekomst te borgen. Goede afstemming bereiken over zaken welke ons allen aangaan, samenwerken in een team, dat zijn aspecten die mij ook energie geven.

 

title=

Martien Leussink

Teamgeleding

Secretaris/Notulant

title=

Lennert Bijl

Teamgeleding

title=

Ester van Horen

Teamgeleding

Deel deze pagina: