Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

Schakers kampioen

Denktalenten op de Reggewinde

Bij de naschoolse activiteiten van Kunstplein 15 wordt er als sinds jaar een dag een schaakcursus aangeboden onder leiding van Bob Faber. De kinderen die deze cursus doen, deden ook mee aan het Helendoornse scholentoernooi. En met fantastisch resultaat. Hieronder het verslag van de ouders van Kunstplein 15:

Daltonschool Reggewinde uit Hellendoorn opnieuw schaakkampioen!

Net als vorig jaar is Reggewinde schoolschaakkampioen van de gemeente Hellendoorn geworden. Een prachtige prestatie van de leerlingen. Dat het schaken leeft in onze school moge duidelijk zijn, want maar liefst twee teams hebben aan de kampioenschappen meegedaan. Bas, Torben, Tiemen en Felix waren een klasse apart, zij behaalden met het eerste team terecht de eerste plaats. Torben behaalde ook nog eens de eerste plaats in het individuele klassement. Geweldig gedaan! Ook het tweede team haalde een prachtige 4e plaats, net buiten het podium. Een geweldige prestatie van Riemer, Luuk, Jendro en Abel. Bob Faber blijkt hét geheime recept te hebben om dit resultaat te behalen.

Zie het fotoalbum voor alle mooie plaatjes, de spannende momenten en natuurlijk die felbegeerde beker(s)!

Op zaterdag 18 maart a.s. zal het eerste team, de kampioenen, onze school vertegenwoordigen tijdens de regionale schoolschaakkampioenschappen in Hengelo. We wensen ze alvast heel veel succes.

 

Deel deze pagina: