Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

Open Huis Daltondag

Kom de sfeer proeven tijdens de Nationale Daltondag

Is uw kind, neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen of kleinkind klaar om de wereld te ontdekken? Wat voor basisonderwijs zal daar het best bij passen? Een school die je leert om zelf verantwoorde keuzes te maken en zo zelfstandig mogelijk te worden? Een school die je stimuleert om te ontdekken en te doen? Een school waar het onderwijs wordt afgestemd op wat een kind écht nodig heeft? Een school waar je leert samenwerken en waar gewerkt wordt aan de vaardigheden van de 21e eeuw? Dan moet u zeker eens kennismaken met Daltononderwijs!

Op woensdag 15 maart aanstaande nodigen wij u uit om sfeer te proeven en Daltononderwijs te ervaren, tijdens onze open dag. Speciaal vanwege de Nationale Daltondag, zijn alle Daltonscholen in Nederland die dag extra geopend.

Tussen 9.00 uur en 15.30 uur bent u van harte welkom op onze locatie in de Kruidenwijk of in Hellendoorn. Leerkrachten, ouders én kinderen staan dan voor u klaar, om u een rondleiding te geven en te vertellen over ons onderwijs, Natuurlijk voor ouders, maar ook voor belangstellenden die eens kennis willen nemen van dit onderwijs. Wellicht leuk en interessant om het onderwijs van uw eigen basisschool te vergelijken met de principes van het Daltononderwijs.

Wordt uw kind binnenkort vier jaar en heeft u nog geen keuze kunnen maken op welke basisschool u uw kind inschrijft? Dan kunt u ook een kennismakingsafspraak maken buiten de open dag om. Inschrijven na 1 maart is ook beslist nog wel mogelijk.  

Heeft u vragen over bijvoorbeeld ons continurooster, de naschoolse activiteiten of over onze Vreedzame School lessen? Neem gerust contact op. Telefoonnummer locatie Kruidenwijk, 0548 617316 of locatie Hellendoorn, 0548 655092. U kunt ons ook op Facebook volgen of op de hoogte blijven van onze school activiteiten via onze website.

Deel deze pagina: