Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

Open Dalton Doedag

Ervaar daltononderwijs tijdens de Nationale Daltondag

Op de Nationale Daltondag vieren we dat we een daltonschool zijn. We laten zien wat ons onderwijs onderscheidend maakt van regulier onderwijs. Opa's en oma's, vrienden, buren en bekenden zijn welkom om onze school te bezoeken.

Maar ook ouders die nog een goede basisschool voor hun kind zoeken. Een basisschool met meer oog voor de behoeftes van uw kind. En onderwijs dat je vormt tot een zelfstandig en verantwoordelijk individu die effectief kan leren en de waarde van goede samenwerking kent. 

Op woensdag 21 maart aanstaande nodigen wij u uit om sfeer te proeven en Daltononderwijs te ervaren. Speciaal vanwege de Nationale Daltondag, zijn alle Daltonscholen in Nederland die dag extra geopend.

Tussen 9.00 uur en 19.00 uur bent u van harte welkom op onze locatie in de Kruidenwijk of in Hellendoorn. Leerkrachten, ouders én kinderen staan dan voor u klaar, om u een rondleiding te geven en te vertellen over ons onderwijs, Natuurlijk voor ouders, maar ook voor belangstellenden die eens kennis willen nemen van dit onderwijs. Wellicht leuk en interessant om het onderwijs van uw eigen basisschool te vergelijken met de principes van het Daltononderwijs.

Wordt uw kind binnenkort vier jaar en heeft u nog geen keuze kunnen maken op welke basisschool u uw kind inschrijft? Dan kunt u ook een kennismakingsafspraak maken buiten de open dag om. Inschrijven na 1 maart is ook beslist nog wel mogelijk.  

Heeft u vragen over bijvoorbeeld ons continurooster, de naschoolse activiteiten of over onze Vreedzame School lessen? Neem gerust contact op. Telefoonnummer locatie Kruidenwijk, 0548 617316 of locatie Hellendoorn, 0548 655092. U kunt ons ook op Facebook volgen of op de hoogte blijven van onze school activiteiten via onze website.

Deel deze pagina: