Plaatje bij het artikel van Daltonschool Reggewinde

Daltonschool Reggewinde staat voor:

  • samenwerken in vertrouwen
  • onderwijs naar mogelijkheden
  • met plezier ‘leren leren’
  • openheid en eerlijkheid

Korfbaltoernooi

Twee teams hebben twee fijne dagen beleefd.

Aan het korfbaltoernooi van NKC'51 deden twee teams van de Tormentil mee. De beide toernooidagen waren zonnig en vooral gezellig!

Team groep 5/6

Het team van groep 5/6 stond op donderdag onder leiding van meester Johan en op vrijdag onder leiding van juf Josine. Veel wedstrijden werden gelijkgespeeld. Of eigenlijk: er vielen geen doelpunten. Het samenspel ging prima, maar het bleek toch moeilijk om de bal in de korf te krijgen.

Helaas ging het team niet door naar de finalerondes. Maar dat deerde de kinderen, de coaches en het publiek niets, want het was een plezier om ze alleen al te zien spelen.

Team groep 7/8

Het team van de oudste groepen stond onder leiding van Wilco Krijgsveld. Hij coachte het team door een aantal spannende wedstrijden. Waarbij er gewonnen, gelijkgespeeld, maar ook verloren werd. Ook dit team haalde de finalerondes niet. Toch bleven ze tot het laatst op de velden, omdat ze goede hoop hadden op de Fairt Play bokaal. Helaas wonnen ze deze dit keer niet.

Maar dat betekende niet dat ze hem niet verdiend hadden. Publiek en coaches waren het er over eens: ze hebben sportief en eerlijk gespeeld. Zo zien we het graag!

Deel deze pagina: